HA A MINŐSÉG NEKED IS FONTOS

Ha különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágysz, gyere a Jump Fitness-be edzeni! Alternatív edzőterem az Örs vezér terén!

GYAKORLATOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁBÓL VÁLOGATHATSZ

KONDITERMES EDZÉS

A jelentős géppark és az edzők szakértelme minden korosztály és súlycsoport számára lehetővé teszi kitûzött céljainak leghatékonyabb megvalósítását.

PILATES

A rendszeresen végzett pilates gyakorlatok harmonikusabbá teszik a mozgást, és egy mélyebb testtudat kialakulásához vezetnek. Az órát könnyed, dallamos zenére történő lassan végzett, kitartott gyakorlatok jellemzik.

DANCE AEROBIC

A dance aerobic az egyik legváltozatosabb aerobic típus, mert a mozgás ritmusát diktáló zene stílusa szerint rengeteg táncos változata ismert. A különböző táncstílusok lépéseit és mozgásváltozatait használja fel az óra cardioblokkjában.

TRX

A TRX a testünk szinte minden izomcsoportját „megdolgoztatja”, de fő fókuszában az úgynevezett „core” izmok fejlesztése áll.

MASSZÁZS, SZOLÁRIUM, SZAUNA

A szolárium stúdiónk maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak, minőségi és higiéniai követelménynek.
Magyarországon egyedülállóan vállaljuk a csövek félidőnél történő cseréjét, ami maximális garancia a
biztonságos és hatékony barnuláshoz.

A KOSZ KIJÖN. A VERESÉG ÖRÖK FOLTOT HAGY

Próbáld ki edzőtermünket

Miért pont minket válassz? Mert a belváros szívében található termünket pofonegyszerű megközelíteni, jó a társaság és biztos, hogy nálunk el fogod érni a kitűzött célodat!

Segítünk elérni álmaid alakját!

Nálunk mindenki megtalálja a számára legideálisabb bérlettípust

BÉRLETEK