KLUB SZABÁLYZAT

Sorszám: V.1.2.

 

Szabályainkat azért alakítottuk ki, hogy mindenki számára biztosíthassuk az edzőterem zavartalan, nyugodt, kényelmes használatát. Szeretnénk azt elérni, hogy mindenki, aki látogatja edzőtermünket elégedett legyen, az edzéssel eltöltött idejében jól érezze magát, szórakozhasson, fejlődhessen. Fontos tudnod, hogy bármikor lehetőséged van a személyzet segítségét kérni, bármilyen felmerülő probléma esetén! Reméljük, hogy kellemesen fogod eltölteni a szabadidődet és sikerül megvalósítanunk a közös céljainkat.

 

 1. A testépítés egy fokozottan sérülésveszélyes sport, melyben az eszközök és a gyakorlatok nem megfelelő/rendeltetésszerű használata különös veszélyt hordoz magában. Ezért az edzőtermet mindenki csak saját felelősségére használhatja!
 2. A klubvendégek és Tagok kötelesek a Klubban testük felső és alsó részén a kulturált sportoláshoz megfelelő öltözetet viselni. Megkérünk mindenkit, hogy edzés közben a terem területén, ne vegye le alsó és/vagy felső ruházatát, mert az egyesek számára zavaró lehet. A terem területén, a tisztaság megőrzése érdekében kérünk, mindig használj váltócipőt.A sérülések elkerülése, valamint a higiénia fenntartása érdekében megkérünk mindenkit, hogy papucsban vagy mezítláb ne látogassa az edzőtermet.
 3. Annak érdekében, hogy a sportolás mindenki számára egyaránt élvezhető legyen, minden esetben használj dezodort és/vagy izzadásgátlót.
 4. Az öltözőben hagyott értéktárgyakért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, értékeid védelmének érdekében használd az értékmegőrző szekrényeket.
 5. Mindenki számára szeretnénk biztosítani a jó hangulatot, sportoláshoz

Megfelelő helyszínt, ezért a Klubvendégek nem zavarhatják a többi tagot/vendéget, nem viselkedhetnek fegyelmezetlenül, közönségesen, más számára zavaróan pl.: nem kiabálhatnak, árnyékolhatnak, verekedhetnek, nem beszélhetnek trágár módon stb.

 1. A Klub terültén szigorúan tilos az alkohol és mindenfajta tiltott szer fogyasztása, tárolása, illetve velük való kereskedés.
 2. A ház szabályainak betartása érdekében, a klub területén és a lépcsőházban szigorúan tilos a dohányzás.
 3. A személyzeti területekre (raktár, iroda, recepció, takarítószer tároló stb) csak a személyzet tagjai léphetnek be.

Kérünk, minden berendezést rendeltetési céljának megfelelően használj!

 1. Műanyagpalackban lévő italon kívül étel – és ital fogyasztása nem megengedett az edzőterem területén. Kérjük vegyétek igénybe a recepción elhelyezett asztalt és székeket, ahol tiszta és nyugodt körülmények között elfogyaszthatjátok ételeteket, italotokat.
 2. Kérjük, használat után tedd vissza a helyére az összes súlyt, tárcsát és szabadon mozgatható eszközt, mert csak így tudjuk mindig biztosítani, hogy Te isa helyén találd meg, ezeket az eszközöket.

Szépem megkérünk, hogy a kézi súlyzókat, tárcsákat és rudakat gyakorlat után ne dobd le, mert zavarhatja a többi edzőtársadat, valamint az épületet rajtunk kívül más is használja.

 1. Nehézsúllyal végzett gyakorlatokat a Klubvendégek csak saját felelősségükre végezhetik! Mi erősen ajánljuk, hogy minden ilyen esetben kérj meg valakit (edzőt, sporttársat), hogy figyeljen rád, kísérje a gyakorlatod kivitelezését.
 2. Minden vendég számára kötelező a törölköző használata! Senki sem fekszik bele szívesen más izzadságába, még akkor sem, ha van törölközője amivel letakarhatná a padot. Ha nem hoztál magaddal, akkor tudsz bérelni a recepción.
 3. Megkérünk szépen mindenkit, hogy higiéniai okokból, a szőrtelenítést ne a terem területén (öltözőben, zuhanyzóban stb) végezze.
 4. Kérjük, használat után töröld le a gépeket, tisztítsd le az általad használt területeket és használd a kihelyezett fertőtlenítő sprayt, papírtörlőt és a szemeteseket.
 5. A Klub területén szigorúan tilos bármi nemű faji, etnikai, vallási, szexuális beállítottság miatti megkülönböztetés. Mi elítélünk minden ilyen jellegű magatartást és megkérünk Téged is, hogy amíg nálunk vagy, tartózkodj minden ilyen jellegű viselkedéstől.
 6. Ha a Klub területén valami javításra vagy beállításra szorul, kérjük azonnal értesítsd a Klub személyzetét.
 7. A Klub vezetőség hivatalos engedélye nélkül tilos árut vagy szolgáltatást – beleértve a személyi edzői szolgáltatásokat – árusítani, forgalmazni és reklámozni.
 8. A Klub területén kizárólag a Klub Vezetőség kifejezett egyetértésével szabad közleményeket kirakni. Kérjük, ha ilyen igényed van , keress meg minket, nyitottak vagyunk az együtt működésre, az engedély nélkül kitett közleményeket azonnal eltávolítjuk.
 9. 15 évesnél fiatalabb gyermek nem tartózkodhat az edzőteremben és az öltözőben. A Klub területén fiatalkorú gyermekekre a szülők vagy a kisérők kötelesek gondosan figyelni. Minden esetben a szülő felelőssége a gyermekének biztonsága.
 10. A Klubvendégek kizárólag a nyitvatartási idő alatt tartózkodhatnak a Klubban és a záráskor  el kell hagyniuk a létesítményt, kérünk mindenkit, legyen tekintettel a Klub személyzetére, hogy időben befejezi edzését és hagyja, hogy ők is munka után időben hazamehessenek. A Klub fenntartja  a nyitvatartási idejének bármikori megváltoztatásának jogát, azzal, hogy ilyen jellegű változásokat előzetesen közzéteszi.                                                             A Klub nyitvatartási ideje :             H-P : 6:00-23:00           Sz-V : 8:00-20:00
 11. A Klub fenntartja a jogot arra, hogy a létesítmény területén  fényképet és videót készítsen, és azokat reklámcélokra felhasználhatja.  A fényképek és videók készítéséhez és nyilvánosságra hozatalához a Klub vendég a jelen szerződés aláírásával hozzájárul. Amennyiben mégsem szeretnél semmilyen módon szerepelni kérlek előre jelezd a (V.1.3. sorszámú) Bejelentkezési lapon.
 12. Ha a vendég nem tartja be a Klub szabályzatát, akkor a Klub személyzetének jogában áll kivezetni a Klub területéről és megszüntetni tagságát.

 

KLUB SZABÁLYZAT LETÖLTÉSE