TRX

A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise) Ellenállásként a saját testsúlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge illetve a stabilitás adja. Ezáltal gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Nagyszerűsége a sokoldalúság, egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt.

Célzottan a törzsizomzatra hat (hasfal, ágyéki pólya, mélyhátizmok). A gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terheltek. Ülőmunkát végzőknek ezért szinte kötelező edzésforma. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszerünk is fejlődik.
Ha mersz keményen, hatékonyan edzeni, eddz TRX-el!

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

PILATES

A rendszeresen végzett pilates gyakorlatok harmonikusabbá teszik a mozgást, és egy mélyebb testtudat kialakulásához vezetnek. Az órát könnyed, dallamos zenére történő lassan végzett, kitartott gyakorlatok jellemzik.

KONDITERMES EDZÉSEK

A jelentős géppark és az edzők szakértelme minden korosztály és súlycsoport számára lehetővé teszi kitûzött céljainak leghatékonyabb megvalósítását.

DANCE AEROBIC

A dance aerobic az egyik legváltozatosabb aerobic típus, mert a mozgás ritmusát diktáló zene stílusa szerint rengeteg táncos változata ismert. A különböző táncstílusok lépéseit és mozgásváltozatait használja fel az óra cardioblokkjában.

MASSZÁZS, SZOLÁRIUM, SZAUNA

A szolárium stúdiónk maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak, minőségi és higiéniai követelménynek.
Magyarországon egyedülállóan vállaljuk a csövek félidőnél történő cseréjét, ami maximális garancia a
biztonságos és hatékony barnuláshoz.

A KOSZ KIJÖN. A VERESÉG ÖRÖK FOLTOT HAGY

Próbáld ki edzőtermünket

Miért pont minket válassz? Mert a belváros szívében található termünket pofonegyszerű megközelíteni, jó a társaság és biztos, hogy nálunk el fogod érni a kitűzött célodat!

Segítünk elérni álmaid alakját!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bérletfajtát

BÉRLETEK